fbpx
Schimbă-ți relația cu banii

Descoperă ce
tip de traumă ai

Fie că este vorba despre un eveniment copleșitor sau despre o perioadă din viață în care banii ne-au hiper-activat anumite reacții emoționale, ei lasă urme adânci în sufletul și viața noastră, limitându-ne șansele de a ne bucura de prosperitate.

Recomandată de:
Logo Fain și Simplu cu Mihai Morar

Ghidul care te ajută să-ți identifici și să depășești traumele financiare.

Banii condensează în ei timpul, energia, eforturile și talentele noastre, astfel că, fără să ne dăm seama, ei simbolizează viața noastră și modul în care ne-o gestionăm.

„Spune-mi cum faci bani și ce faci cu ei” este una dintre cele mai puternice întrebări, căci ne conduce la valorile și regulile esențiale pe care ne construim viața.

Cartea te conduce într-o explorare a junglei interioare a reacțiilor emoționale și convingerilor limitatoare ce transformă gestionarea banilor într-o continuă cursă cu obstacole.

Relația noastră cu banii este una intimă, ce ne activează cele mai intense și greu controlabile emoții:
furie, frică, rușine, dezgust.

Daniel Bichiș

Ce poți descoperi cu ajutorul cărții?

one-young-woman-blue-portrait-underwater-creativity-generated-by-ai

Traume

Tipuri de traume financiare

Traume

Uneori este vorba despre un eveniment traumatic (șomaj, divorț, faliment), alteori despre o perioadă plină de sărăcie sau instabilitate financiară.

young-adult-portrait-elegant-beauty-generated-by-ai

Emoții

Emoțiile hiper-activate de bani

Emoții

Traumele hiper-activează reacțiile emoționale asociate cu: furia, frica, tristețea, rușinea sau dezgustul, care devin perturbatoare.

angry-male-athlete-punching-with-determination-aggression-generated-by-ai

Furie

Ne ajută să obținem bani

Furia

Muncim pentru a avea cu ce să ne plătim facturile, dar pentru a ne satisface dorințele și împlini aspirațiile. Iar furia ne „mână în luptă”, cu prețul epuizării fizice.

Man with big mouth shirt looking scared generated by AI - Freepik

Frică

Ne păzește banii

Frica

Banii simplifică schimburile dintre oameni și vrem să primim ceva atunci când plătim. Uităm de impozite sau taxe fiindcă ne iau banii „degeaba”.

Adult businessman casual clothing contemplates solitude generated by AI - Freepik

Tristețe

Ne ajută să ne chibzuim banii

Tristețea

Ne blocăm atunci când nu înțelegem ce se întâmplă cu banii noștri. Și astfel putem să aflăm mai multe și chiar să comparăm „mere cu pere”.

young-woman-smiling-with-eyes-closed-surrounded-by-flowers-generated-by-ai

Maturitate

Știi ce vârstă financiară ai?

Maturizarea

Integrarea emoțiilor și adoptarea de obiceiuri financiare adecvate sunt esențiale pentru dezvoltarea personală.

Povestea lui

Daniel Bichiș

Cei 25 de ani de experiență practică de lucru cu traume îl recomandă drept un expert în facilitarea depășirii lor și în redefinerea propriei vieți, eliberată de sub povara trecutului. 

Iar cei aproape 35 de ani de antreprenoriat și consultanță de business l-au adus în contact cu unii dintre cei mai de succes oameni de afaceri români. Succesul financiar al acestora, măsurat în profituri de zeci de milioane de Euro, i-a adus porecla de „Psihologul Banilor”, întrucât facilitând schimbarea percepțiilor, convingerilor și reacțiilor emoționale, le-a creat cadrul mental pentru găsirea celor mai bune soluții și punerea lor eficientă în practică.

Abordarea sa unică și personalizată pentru fiecare caz, combinată cu abilitățile sale de comunicare și empatie, îi permit să dezvolte și să adapteze strategii eficiente de dezvoltare personală pentru fiecare persoană în parte.

0
Cărți
în lucru
0
Cărți
publicate

Pe aceeași temă

Cartea Rușinea și Banii, de Daniel Bichiș, Psihologul Banilor

Rușinea și Banii

Coperta carte Rescriu Povestea Banilor Mei, de Daniel Bichiș, Psihologul Banilor

Rescriu Povestea Banilor

Cartea Puterea și Banii, de Daniel Bichiș, Psihologul Banilor

Puterea și Banii

De neratat!

Comandă un exemplar cu dedicație

Fiecare carte comandată pe acest site va fi însoțită de o dedicație scrisă de către Daniel Bichiș, pe un bilet atașat cărții sigilate.

Handwriting by Candlelight