Schimbă-ți relația cu banii
Descoperă ce
tip de traumă ai
Fie că este vorba despre un eveniment copleșitor sau despre o perioadă din viață în care banii ne-au hiper-activat anumite reacții emoționale, ei lasă urme adânci în sufletul și viața noastră, limitându-ne șansele de a ne bucura de prosperitate.
Ghidul care te ajută să-ți identifici și să depășești traumele financiare.
Banii condensează în ei timpul, energia, eforturile și talentele noastre, astfel că, fără să ne dăm seama, ei simbolizează viața noastră și modul în care ne-o gestionăm.
„Spune-mi cum faci bani și ce faci cu ei” este una dintre cele mai puternice întrebări, căci ne conduce la valorile și regulile esențiale pe care ne construim viața.
Cartea te conduce într-o explorare a junglei interioare a reacțiilor emoționale și convingerilor limitatoare ce transformă gestionarea banilor într-o continuă cursă cu obstacole.
Relația noastră cu banii este una intimă, ce ne activează cele mai intense și greu controlabile emoții:
furie, frică, rușine, dezgust.
Daniel Bichiș
Ce poți descoperi cu ajutorul cărții?
Traume
Tipuri de traume financiare
Traume
Uneori este vorba despre un eveniment traumatic (șomaj, divorț, faliment), alteori despre o perioadă plină de sărăcie sau instabilitate financiară.
Emoții
Emoțiile hiper-activate de bani
Emoții
Traumele hiper-activează reacțiile emoționale asociate cu: furia, frica, tristețea, rușinea sau dezgustul, care devin perturbatoare.
Furie
Ne ajută să obținem bani
Furia
Muncim pentru a avea cu ce să ne plătim facturile, dar pentru a ne satisface dorințele și împlini aspirațiile. Iar furia ne „mână în luptă”, cu prețul epuizării fizice.
Frică
Ne păzește banii
Frica
Banii simplifică schimburile dintre oameni și vrem să primim ceva atunci când plătim. Uităm de impozite sau taxe fiindcă ne iau banii „degeaba”.
Tristețe
Ne ajută să ne chibzuim banii
Tristețea
Ne blocăm atunci când nu înțelegem ce se întâmplă cu banii noștri. Și astfel putem să aflăm mai multe și chiar să comparăm „mere cu pere”.
Maturitate
Știi ce vârstă financiară ai?
Maturizarea
Integrarea emoțiilor și adoptarea de obiceiuri financiare adecvate sunt esențiale pentru dezvoltarea personală.
Povestea lui
Daniel Bichiș
Cei 25 de ani de experiență practică de lucru cu traume îl recomandă drept un expert în facilitarea depășirii lor și în redefinerea propriei vieți, eliberată de sub povara trecutului.
Iar cei aproape 35 de ani de antreprenoriat și consultanță de business l-au adus în contact cu unii dintre cei mai de succes oameni de afaceri români. Succesul financiar al acestora, măsurat în profituri de zeci de milioane de Euro, i-a adus porecla de „Psihologul Banilor”, întrucât facilitând schimbarea percepțiilor, convingerilor și reacțiilor emoționale, le-a creat cadrul mental pentru găsirea celor mai bune soluții și punerea lor eficientă în practică.
Abordarea sa unică și personalizată pentru fiecare caz, combinată cu abilitățile sale de comunicare și empatie, îi permit să dezvolte și să adapteze strategii eficiente de dezvoltare personală pentru fiecare persoană în parte.
în lucru
publicate
Pe aceeași temă
De neratat!
Comandă un exemplar cu dedicație
Fiecare carte comandată pe acest site va fi însoțită de o dedicație scrisă de către Daniel Bichiș, pe un bilet atașat cărții sigilate.